Magunkról

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Magunkról


A Penta Gruppo Kkt. mérlegek és mérőrendszerek értékesítésére specializálódott vállalat. 2005-ben létrehozott sikeres vállalkozás, amely olasz gyártók mérlegeit és súlymérési rendszereit forgalmazza Magyarországon és a szomszédos országokban. Kínálatunk a PTM s.r.l, a Dini Argeo s.r.l., a Bel Engineering s.r.l., a Veigroup s.r.l. és Helmac s.r.l. termékei. Emellett a CIBE s.r.l. súlyait forgalmazzuk a mezőgazdaság és az ipar minden területén.

PTM logó Dini Argeo logó CIBE logó VEIGROUP logó BEL ENGINEERING logó SYNTWEB logó HELMAC logó

A Penta Gruppo megoldásokat kínál a mechatronika területén, a mobil mérlegtől a kereskedelmi és ipari alkalmazásokig. A vállalat fő termékcsoportjai az ATEX mérlegek, mobil mérlegek, járműmérlegek, ipari mérlegek, platformok, mérlegműszerek és mérőcellák. Magában foglalva az elektronikus megoldások és szoftverek széles választékát, az ipari automatizáláshoz és a rendszerintegrációhoz.

A Penta Gruppo több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a mérlegelés, adagolás és az ipari automatizálás területén. A cég korszerű technikát kínál, amely a legmagasabb szintű pontosságot garantálja, összhangban a nemzetközi szabványokkal. 

Penta Gruppo is a company specializing in the sale of weighing systems. Successful venture created in 2005, which distributes scales and weighing systems of Italian manufacturers in Hungary and the neighboring countries. Our selection includes PTM s.r.l, Dini Argeo s.r.l., Bel Engineering s.r.l., Veigroup s.r.l. and Helmac s.r.l. products. In addition, we offer weights for all areas of agriculture and industry from CIBE s.r.l.

Penta Gruppo offers solutions in the field of mechatronics, ranging from mobile weighing systems to scales for commercial and industrial use. The company's main product groups are ATEX scales, mobile weighing, weighbridges, industrial scales, platforms, weight indicators and load cells. This includes a wide range of electronic solutions and software, for industrial automation and systems integration.

Penta Gruppo boasts over 10 years of experience in the area of weighing, batching and industrial automation. The company offers state of the art technology, which guarantees the highest levels of precision, keeping to international standards.Társadalmi szerepvállalás
Debreceni Vívás kép

Fontosnak tartjuk, hogy cégünk a Penta Gruppo Kkt ne csak erkölcsileg álljon ki és támogassa a társadalom számára nélkülözhetetlen értékekért küzdő sport szervezeteket!

Lényeges, hogy a cég értékeihez közel álló értékeket képviselő sportágat támogassunk. 

Elsősorban olyan helyi sportklubot kerestünk ahol megjelenik a cégünkre is jellemző pontosság, precizitás, gyorsaság, megbízhatóság, tradíció és sportszerűség. Így találtunk rá a debreceni vívókra.

A kimagasló teljesítmények eléréséhez elengedhetetlenek a megfelelő körülmények a felkészülés során. Ezek biztosításával támogatjuk a debreceni vívók kiemelkedő és tehetséges képviselőit.

A vívás, mint olimpiai sportág, támogatásával, nem csak a helyi sportolók, hanem Magyarország társadalmi megbecsüléséhez is hozzájárulunk.

Látogasson el a Békessy Béla Vívó Klub honlapjára.  http://www.debrecenivivas.hu/