Mérlegműszerek járműmérlegekhez

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Mérlegműszer járműmérlegekhez

 
dfwxp: ip65 többfunkciós mérlegműszer

dfwxp: ip65 többfunkciós mérlegműszer

A DFWXP mérlegműszer új változata teljesen felújított mérlegprogrammal és billentyűzettel. IP65-as tok nehéz ipari környezetben történő mérésére. A működési módok széles köre és a rendelkezésre álló interfészek számos ipari és kereskedelmi mérési alkalmazáshoz tökéletesek. Használható padlómérlegekhez és platformokhoz, mobil mérlegekhez stb. Hitelesített típus CE-M (OIML R-76 / EN45501). Elérhető 2017 februárjától.

DFWXP mérlegműszer termék ismertetőTermék infó


dfwkrp mérlegműszer járműmérlegekhez

dfwkrp mérlegműszer járműmérlegekhez

Több funkciós digitális mérlegműszer kofferben, kiegészítve 4 darab csatlakozóval, mérőlapok gyors csatlakoztatásához, beépített akkumulátor, akkumulátortöltő, termikus nyomtató, koffer. Kifejezetten járműmérlegekhez. Elérhető ismétlő kijelző változatban integrált rádió modullal, a DFWLAPKR súly továbbítót kombinálni kell másik távvezérelt mérőlappal. CE-M hitelesíthető (OIML R-76 / EN 45501).

Termék infó


3590exp sorozatú mérlegműszer

3590exp sorozatú mérlegműszer

Magas minőségű digitális mérlegműszer. Programozható bemenetekkel és kimenetekkel, 3 soros porttal, átviteli protokol-lal adat kommunikációhoz, teljes mértékben konfigurálható nyomtatási képek, integrált alibi memória, grafikus kijelző és port vonalkód / kártya olvasó csatlakoztatásához. A csatlakoz-tatható kiegészítők és nyomtatók széles választéka garantálja maximális illeszthetőséget és sokoldalúságot. CE-M hitelesíthe-tő (OIML R-76 / EN 45501). 

Termék infó


3590EBOX önkiszolgáló mérlegműszer járműmérlegekhez

3590EBOX önkiszolgáló mérlegműszer járműmérlegekhez

Önkiszolgáló rendszer hídmérleg kezeléséhez, kiegészítve a 3590E mérlegműszerrel és hőnyomtatóval, robusztus rozsdamentes acél tokba integrálva. A modelltől függően a kártyaolvasó, az RFID-olvasó vagy a programozható érmeelfogadó rendelkezésre áll. CE-M hitelesítve is.

Termék infó


3590ekr: hordozható mérlegműszer jármű mérlegekhez táskában

3590ekr: hordozható mérlegműszer jármű mérlegekhez táskában

Többfunkciós magas minőségű digitális mérlegműszer rack változat-ban, ellátva 4 csatlakozóval a mérőlapok csatlakoztatásához, beépí-tett akkumulátor hálózati töltővel, és kofferrel. Alkalmas mobil mérési alkalmazásokhoz. CE-M hitelesíthető (OIML R-76 / EN 45501). 

3590EKR mérlegműszer termék ismertetőTermék infó


dgt60: maxi

dgt60: maxi "goliah" súlykijelző-ismétlő

Mérlegműszer / ismétlőkijelző nagyméretű mátrix kijelzővel, amely nagyon intenzív fényes LED-ekből áll. Alkalmas kültéri használatra, jól látható minden szögből, erős napfénynél is. IP68-as rozsdamentes acél házban. CE-M hitelesíthető (OIML R-76 / EN 45501). 

DGT60 ismétlőkijelző termék ismertetőTermék infó


e-af03: 3590e mérlegműszer változata járműmérő rendszerekhez

e-af03: 3590e mérlegműszer változata járműmérő rendszerekhez

Kifejezetten járműmérlegekhez és hídmérlegekhez kifejlesztett mérlegműszer, termék behozatal/kivitel ellenőrzésével. Az AF03 változattal lehet mérni a járművet önmagában vagy vontatmánnyal, mindkét esetben lehet kezelővel vagy önkiszol-gálóan (plasztik kártyás azonosítással) mérni. Valamint fejlett adat és nyomtatási kép kezeléssel rendelkezik. Az AF03 lehető-séget kínál a piacon legelterjedtebb digitális mérőcellák haszná-latára is. CE-M hitelesíthető (OIML R-76 / EN 45501). 

AF03 kijelző belső program hídmérlegekhez termék ismertetőTermék infó


DDGT100 MAXI mérlegműszer / ismétlőkijelző

DDGT100 MAXI mérlegműszer / ismétlőkijelző

Mérlegműszer / ismétlőkijelző nagyméretű mátrix kijelzővel, amely nagyon intenzív fényes LED-ekből áll. Mérlegműszer ellátva 100 mm-es nagy fényerejű LED mátrixos kijelzővel, alkalmaz kültéri használatra, jól látható minden szög-ből, erős napfénynél is. IP68-as rozsdamentes acél házban. CE-M hitelesíthető (OIML R-76 / EN 45501). 

DGT100 ismétlőkijelző termék ismertetőTermék infó


e-af08: 3590e mérlegműszer változata kerékterhelés mérő járműmérő rendszerekhez

e-af08: 3590e mérlegműszer változata kerékterhelés mérő járműmérő rendszerekhez

Ezen programváltozattal ellátott mérlegműszerrel lehetőség van létrehozni egy kerékterhelés mérő vagy egy statikus ten-gelyterhelés mérő állomást, de alkalmaz kiterjedt tárgyak, berendezések mérlegeléséhez. Kiválóan alkalmas járművek, repülők, konténerek, kiterjedt ipari berendezések súly mérésre és súlyközéppont koordinátáinak kiszámítására. Folyamatosan megjeleníti a csatlakoztatott mérőlapokon mért súlyt és azok összegét. CE-M hitelesíthető (OIML R-76 / EN 45501). 

AF08 kijelző belső program járműmérlegekhez termék ismertetőTermék infó


e-af09: 3590 kijelző tengelyterhelés méréshez kialakított változata

e-af09: 3590 kijelző tengelyterhelés méréshez kialakított változata

Alkalmas fejlett mérési alkalmazásokhoz és tengely terhelés összegzésekhez, a jármű súlyának ellenőr-zéséhez, vagy be / kimenő mérésekhez. 

AF09 kijelző belső program tengelymérlegekhez termék ismertetőTermék infó


WEITRUCK hídmérleg irányító PC szoftver

WEITRUCK hídmérleg irányító PC szoftver

Szoftver PC-re, amivel irányítani lehet az egész hídmérleget, kombinálható a DFW és a DGT sorozatú súly kijelzőkkel. A csatlakoztatott mérleg irányításán kívül, a program kínál egy egyszerű és intuitív irányító felületet, támogatott funkciók széles tartományát, adatbázist, amiben rögzíthető az ügyfelek, termékek és a járművek adatai, irányítható az összegzés és a nyomtatás programozható. A 02.00.00 verzióhoz már nem kell hardverkulcs, de szoftverkulcsot igényel, enélkül a program DEMO módban működik.

WEITRUCK hídmérleg porta program termék ismertető Termék infó


3590 ETKR

3590 ETKR "TOUCH" érintőképernyős mérlegműszer táskában

Magas minőségű digitális mérlegműszer nagy érintőképernyővel kofferes változatban. Teljesen személyre szabható a kijelzőn megje-lenített adatok, a képernyő megjelenése, és a megjelenített gombok. Programozható bemenetekkel és kimenetekkel, 3 soros porttal, átviteli protokollal adat kommunikációhoz, teljes mértékben konfigu-rálható nyomtatási képek, integrált alibi memória, grafikus kijelző és port vonalkód / kártya olvasó csatlakoztatásához. A csatlakoztatható kiegészítők és nyomtatók széles választéka garantálja maximális illeszthetőséget és sokoldalúságot. CE-M hitelesíthető (OIML R-76 / EN 45501).

3590ETKR mérlegműszer termék ismertetőTermék infó

3590 ET

3590 ET "TOUCH" érintőképernyős mérlegműszer

Magas minőségű digitális mérlegműszer nagy érintőképernyő-vel. Teljesen személyre szabható a kijelzőn megjelenített mé-rési adatok, a képernyő megjelenése, és a megjelenített gom-bok. Programozható bemenetekkel és kimenetekkel, 3 soros porttal, átviteli protokollal adat kommunikációhoz, teljes mér-tékben konfigurálható nyomtatási képek, integrált alibi memó-ria, grafikus kijelző és port vonalkód / kártya olvasó csatlakoz-tatásához. A csatlakoztatható kiegészítők és nyomtatók széles választéka garantálja maximális illeszthetőséget és sokoldalú-ságot. CE-M hitelesíthető (OIML R-76 / EN 45501).

Termék infó


Mérlegműszerek járműmérlegekhez