Analitikai Mérlegek - Laboratóriumi mérlegek - Labormérlegek

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Analitikai mérlegek

 
BHPB 0,1 mg

BHPB 0,1 mg

A BHPB család olyan analitikai mérlegeket tartalmaz, amelyek elérik a legmagasabb mérési teljesítményt. Nagymértékben integrált mérőcellával van ellátva, amely nem érzékeny a hőmérséklet változására, valamint gyorsan reagál a szerkezet tömegének csökkentése révén. A mérlegek - szabványos - automatikus belső kalibrációval rendelkeznek, amely mindig pontos méréseket tesz lehetővé, gyakorlatilag független a környezeti hőmérséklet-változásoktól. A mérlegek kapacitása (max.) 410g, 510g és 610g. Minden BHPB modell háttérvilágítású LCD kijelzővel, minden BHPBG modell háttérvilágítású nagyméretű grafikus kijelzővel, üvegprofilú huzatvédő burával van ellátva, amely megvédi a nagy térfogatú belső mérőkamrát. Minden mérleg RS232 kimeneti interfésszel van felszerelve. Az ION modellek integrált ionizátorral vannak felszerelve a mérleg hátulján, azzal a céllal, hogy a statikus elektromosságot semlegesítsék a feltöltött mintákon.  


BHPB 0,1mg analitikai mérleg termék ismertetőTermék infó


BM 0,1 mg

BM 0,1 mg

Kiváló minőségű analitikai mérlegsorozat, amely ötvözi az eleganciát és a rendkívül megbízható mérési teljesítményt. Dupla borítású házszerkezet, ergonomikus billentyűzet, külső vagy belső kalibrálás. Számos beágyazott fejlett funkció teszi tökéletessé a laboratóriumi, kutatási részlegek, formulációk és minőség-ellenőrzési alkalmazásokhoz. Az BMG mérlegek ezen kívül kiterjedt receptadatbázisokkal rendelkeznek, és nagyméretű grafikus kijelzővel. Az ION modellek integrált ionizátorral vannak felszerelve a mérleg hátulján, azzal a céllal, hogy a statikus elektromosságot semlegesítsék a feltöltött mintákon.  

 

BM 0,1mg analitikai mérleg termék ismertetőTermék infó


M5-BM 0,1mg

M5-BM 0,1mg

Az M5 analitikai mérlegek a legmagasabb szintű, leginnovatívabb és legfejlettebb mérlegek. A nagyméretű színes érintőképernyős kijelzővel könnyedén hozzáférhet a mérleg fejlett alkalmazásaihoz és belső adatbázisaihoz. A felhasználó könnyedén és intuitív módon hozzáfér az összes funkcióhoz az ikonvezérelt menüknek köszönhetően. Ez nagyobb hatékonyságot, termelékenységet és interaktivitást jelent. Számos belső funkciót tartalmaz, legfeljebb 6 működési nyelvet, nagy kijelzővel rendelkezik és RS232 soros kimenettel, megbízható és valóban kényelmes. Az ION modellek integrált ionizátorral vannak felszerelve a mérleg hátulján, azzal a céllal, hogy a statikus elektromosságot semlegesítsék a feltöltött mintákon. A dupla borítású házszerkezet védi a mérleg részeit: egy alumínium belső tok és egy kompozit műanyag külső tok.  

 

M5-BM 0,1mg analitikai mérleg termék ismertetőTermék infó


ALP

ALP

Nagyteljesítményű analitikai mérleg, kompakt és sokoldalú, huzatvédő burával ellátva. Alkalmas laboratóriumokba, gyógyszertárakba és ipari alkalmazásokhoz. Az RS232 soros port lehetővé teszi az adatok PC-re vagy nyomtatóra való továbbítását (nyomon követhetőség vagy további feldolgozás céljából), vagy csatlakoztatható ismétlőkijelzőhöz (3590E) az adagolás, statisztikai vezérlés vagy más fejlett funkciók végrehajtása érdekében. Belső automatikus újrakalibráló rendszerrel felszerelve. CE-M hitelesítve is.  

 

ALP analitikai mérleg termék ismertetőTermék infó


GAT

GAT

Többfunkciós analitikai mérleg, laboratóriumi és ipari felhasználáshoz, akár CE-M hitelesítve is. Előnyei a digitális pontosítás, belső kalibráció, háttérvilágítású LED kijelző, vízálló membrán billentyűzet, huzatvédő bura, szintjelző és állítható lábak. Ellátva RS232/C porttal, mely lehetővé teszi a PC-hez, 3590EGT sorozatú mérlegműszerhez vagy nyomtatóhoz való csatlakoztatást.

Analitikai mérlegek