Féélmikro Mérlegek Laboratóriumi mérlegek - Labormérlegek

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Félmikro mérlegek

 
BHPB 0,01 mg

BHPB 0,01 mg

Félmicro BHPB mérleg sorozat, amelynek osztásértéke 0,01 mg. Az új nagymértékben integrált elektromágneses érőkompenzált mérőcella, amely minden modellben automatikus belső kalibrációval rendelkezik, magas szintű pontossággal és ismételhetőséggel jellemezhető. Minden BHPBG modell nagy grafikus kijelzővel rendelkezik, így könnyű kezelhetőséget biztosít. Az ION modellek integrált ionizátorral vannak felszerelve a mérleg hátulján, azzal a céllal, hogy statikus elektromosságot semlegesítsenek feltöltött mintákon. Ezek a mérlegek kiváló teljesítmény / ár arányt nyújtanak, köszönhetően a folyamatos kutatásnak és tanulmányozásnak a nagyfelbontású mérlegek terén. 

 

BHPB 0,01mg félmikro mérleg termék ismertetőTermék infó


M5-BHPB 0,01-0,1 mg

M5-BHPB 0,01-0,1 mg

Az M5 félmikro mérlegek a legmagasabb szintű, leginnovatívabb és legfejlettebb mérlegek. A nagyméretű színes érintőképernyős kijelzővel könnyedén hozzáférhet a mérleg fejlett alkalmazásaihoz és belső adatbázisaihoz. A felhasználó könnyedén és intuitív módon hozzáfér az összes funkcióhoz az ikonvezérelt menüknek köszönhetően. Ez nagyobb hatékonyságot, termelékenységet és interaktivitást jelent. Számos belső funkciót tartalmaz, legfeljebb 6 működési nyelvet, nagy kijelzővel rendelkezik és RS232 soros kimenettel, megbízható és valóban kényelmes. Az ION modellek integrált ionizátorral vannak felszerelve a mérleg hátulján, azzal a céllal, hogy a statikus elektromosságot semlegesítsék a feltöltött mintákon. A dupla borítású házszerkezet védi a mérleg részeit: egy alumínium belső tok és egy kompozit műanyag külső tok.

M5-BHPB 0,01-0,1mg félmikro mérleg termék ismertetőTermék infó


Félmikro mérlegek