Laboratóriumi kegészítők

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Laboratóriumi kiegészítők

 
algs nedvességtartalom analizátor [0,001g]

algs nedvességtartalom analizátor [0,001g]

Nagy felbontású elektronikus nedvességtartalom analizátor.ALGS nedvességtartalom analizátor termék ismertetőTermék infó


BM5 Thermo nedvességtartalom analizátor

BM5 Thermo nedvességtartalom analizátor

Az M5-iThermo mérlegek nagyméretű, színes érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek, amelyek felhasználóbarát hozzáférést biztosítanak a nedvességelemző speciális alkalmazásokhoz és belső adatbázisokhoz. A kettős házszerkezet védi a műszer részeit: egy alumínium belső tok és egy kompozit műanyag külső tok. Számos beépített funkciót tartalmaz, a belső hőmérő kalibrálható az opcionális KIT (STCi-02) segítségével, legfeljebb 6 működési nyelv áll rendelkezésre, nagy 5 hüvelykes kijelzővel és az RS232 soros kimenettel rendelkezik, megbízható és igazán kényelmes. A modellek lehetővé teszik a 0,001% -os szárítási felbontást.BM5 Thermo nedvességtartalom analizátor termék ismertetőTermék infó


Bi Thermo nedvességtartalom analizátor

Bi Thermo nedvességtartalom analizátor

Az i-Thermo robosztus nedvességmérők a nyersanyagok és kész minták nedvességmeghatározására tökéletesen alkalmas, az élelmiszer-, kozmetikai-, kerámia-, mezőgazdaság- és építőiparban. A halogén fűtéssel egyenletesen osztja el a hőt a minta fölött, az i-Thermo nedvességmérők gyors és pontos eredményeket nyújtanak könnyű kezelési lépésekkel. Háttérvilágítású LCD kijelző, RS232 interfész, könnyen tisztítható, szárítási felbontás 0,001%, 0,01% és 0,1%. Lehetőség van a belső hőmérő kalibrálására (opcionális KIT nélkül). A fűtőelem 35 ° C és 160 ° C között működhet.Bi Thermo nedvességtartalom analizátor termék ismertetőTermék infó


Bio1 biológiai mikroszkóp

Bio1 biológiai mikroszkóp

A biológiai mikroszkópok BIO1 sorozata a legjobb választás a mikroszkóp világába. Ezek a biológiai mikroszkópok akár 1000-szeres nagyításokat is elérhetnek. Koaxiális fókuszgombbokkal, tárgyasztal mintatartóval és Abbe kondenzorral vannak felszerelve. Az USB Hi-Resolution kamerák minden modellre szerelhetők, monokulárisan, binokulárisan, trinokulárisan, az adapteren keresztül. A BIO1 mikroszkópok oktatási, laboratóriumi és rutinszerű mikroszkópiában is alkalmazhatók. Tartalmaz: védőburkolat, olajpalack, használati útmutató.

Bio1 biológiai mikroszkóp termék ismertetőTermék infó


Bio2 biológiai mikroszkóp

Bio2 biológiai mikroszkóp

A BIO2 sorozat egy innovatív biológiai mikroszkóp, kifinomult stílusban és optikai rendszerrel, amely a legtöbb laboratóriumi mikroszkópos alkalmazáshoz alkalmazható. Valójában ezekbe a biológiai mikroszkópokba alapfelszereltségként Koehler-megvilágítót, széleslátókörű szemlencséket, 5 helyen befelé dőlő tárgylencse, halogén izzót vagy LED-et szereltek be. Mindez, kombinálva egy kifinomult olasz formatervezéssel, ergonomikus és stabil alumínium állvánnyal, valamint achromatic / semiplan / plan-achromatic DIN16Omm vagy INFINITY objektívekkel, ezek a mikroszkópok alkalmasak az oktatási célú felhasználástól a rutin laboratóriumi munkáig bármire. Tartalmaz: védőburkolat, olajpalack, használati útmutató.  

 

Bio2 biológiai mikroszkóp termék ismertetőTermék infó


SOLARIS biológiai mikroszkóp

SOLARIS biológiai mikroszkóp

Ezek a biológiai mikroszkópok fel vannak szerelve Plan-akromatikus objektívekkel, Koehler megvilágítóval, Extra Widefield szemlencsékkel, ötszörös befelé dőlő tárgylencsével, egy nagy intenzitású meleg fehér LED-del, hogy megbízható színeket kapjon vagy egy 30W-os halogén lámpával, a maximális intenzitás érdekében. Ezek a funkciók teszik a mikroszkópokat alkalmassá a kutatási, laboratóriumi és orvosi műveletekhez. Tartalmaz: védőburkolat, olajpalack, használati útmutató.  

 

SOLARIS biológiai mikroszkóp termék ismertetőTermék infó


inv100 biológiai mikroszkóp

inv100 biológiai mikroszkóp

Az invertált biológiai mikroszkóp INV100 optimális választás a mikrobiológia és a biológia számára. Az Infinity korrigált Plan-akromatikus objektívek mindig kiváló és kontrasztos képeket biztosítanak, a 10x /22 okulár lehetővé teszi a minta feltérképezését, miközben a kondenzor nagy munkatávolsága kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé. Egy stabil állványszerkezet, fáziskontraszt objektívek, trinokuláris tubus és egy nagy tárgyasztal teszi ezt a mikroszkópot kiválóvá az élő sejtek és szövetek megtekintéséhez.
Tartalmaz: védőburkolat, 0.45X c-felszerelt adapter, színszűrők, használati útmutató.


INV100 biológiai mikroszkóp termék ismertetőTermék infó


STMPRO sztereó mikroszkóp

STMPRO sztereó mikroszkóp

A STMPRO sorozat professzionális Stereo Zoom mikroszkópokat tartalmaz, amelyek Ipari és Laboratóriumi területen is tökéletesen alkalmazhatóak. A kiegészítők széles választéka, mint pl. további objektívek, szemlencsék, LED-es és száloptikai fényforrások, univerzális tárgyasztalok teszik ezt a mikroszkóp sorozatot professzionális eszközökké mindenféle megfigyeléshez. A zoom arány 1: 6.4. A teljes nagyítás tartománya minimum 3,5x - maximum 210x, a rendelkezésre álló kiegészítő optikának köszönhetően. A trinokuláris verzió lehetővé teszi a CMOS hi-resolution kamerák és a CCD kamerák egyszerű csatlakoztatását a felvételhez és a képelemzéshez. 

Tartalmaz: védőburkolat, használati útmutató.  

STMPRO sztereó mikroszkóp termék ismertetőTermék infó


STMDLX sztereó mikroszkóp

STMDLX sztereó mikroszkóp

Az STMDLX StereoZoom mikroszkópok a legjobb választás, amikor olyan eszközt keres, amely optimális megfigyeléseket tesz lehetővé mind a laboratóriumi, mind az ipar területén. A szabványos teljes nagyítás 10x-65x (1: 6,5), amely 2,5x-től 390x-ig terjedő teljes nagyítással bővíthető további optikáknak köszönhetően. Olyan jellemzők, mint a nagy betekintési távolságú széles látószögű szemlencsék, a hosszú munkaterület, a nagy mélységélesség és a tartozékok széles választéka teszik lehetővé, hogy ez az eszköz a legjobb befektetés legyen munkájához. A trinokuláris verzió lehetővé teszi a CMOS nagyfelbontású kamerák egyszerű csatlakoztatását a felvételhez és a képelemzéshez.

STMDLX sztereó mikroszkóp termék ismertetőTermék infó


Density KIT sűrűségmeghatározó készlet

Density KIT sűrűségmeghatározó készlet

Density KIT készlet a szilárd anyagok és folyadékok sűrűségének kiszámítására 0,0001gr / 0,001gr / 0,01gr osztásértékű mérleghez.

Density KIT hordozható sűrűség meghatározó készlet termék ismertetőTermék infó


algm nedvességtartalom analizátor [0,001g]

algm nedvességtartalom analizátor [0,001g]

Nagy felbontású elektronikus nedvességtartalom analizátor.


ALGM nedvességtartalom analizátor termék ismertetőTermék infó


Laboratóriumi kiegészítők