Nagy terhelhetőségű Mérlegek - Laboratóriumi mérlegek - Labormérlegek

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Nagy terhelhetőségű mérlegek

 
BKG

BKG

A BKG sorozatú mérlegek strapabíró szerkezetűek, megbízhatóak és magas szintű teljesítményt nyújtanak. Ez az új sorozat maximális terhelhetősége 12,1 kg, 0,01 g osztással. Integrált elektromágneses erőkompenzált mérőcellával a mérleg nagy pontosságot és ismételhetőséget biztosít. ABKG modellek nagy grafikus kijelzővel vannak felszerelve, így könnyen leolvashatók és könnyen kezelhetők, sokféle funkcióval. Kiterjedt receptadatbázissal, a GLP-vel és számos beágyazott speciális funkcióval rendelkeznek, amelyek tökéletesek a laboratóriumi, kutatási részlegek, összetett formulációk és minőség-ellenőrzési alkalmazásokhoz.  

 

BKG precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


BKL

BKL

A BKL sorozatú mérlegek strapabíró szerkezetűek, megbízhatóak és magas szintű teljesítményt nyújtanak, amelyek maximális terhelhetősége 32kg, 0,1g osztásértékkel. Számos beágyazott funkcióval ezek a mérlegek ideális eszközként szolgálnak a laboratóriumokban és azon kívül is. 

 

BKL precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


trb 0,1-5g

trb 0,1-5g

Nagy felbontású rozsdamentes acél mérleg IP65-ös védelemmel ipari és laboratóriumi használatra. Tökéletesen alkalmas párás környezetbe és ahol szigorúak a higiéniás követelmények. A két mérési tartományú modell lehetőséget ad arra, hogy egy kis súlyú tárgyat pontosan mérhessünk meg. Akár CE-M hitelesített változatban is. 

 

TRB precíziós mérleg termék ismertetőTermék Infó


trd 0,1-1g

trd 0,1-1g

Nagy felbontású rozsdamentes acél mérleg IP65-ös védelemmel ipari és laboratóriumi használatra. Tökéletesen alkalmaz párás környezetbe és ahol szigorúak a higiéniás követelmények. A két mérési tartományú modell lehetőséget ad arra, hogy egy kis súlyú tárgyat pontosan mérhessünk meg. Akár CE-M hitelesített változatban is (2x6000e). 

 

TRD precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


gaep-k

gaep-k

Többfunkciós nagy pontosságú mérlegek, alkalmasak laboratóriumi és ipari használatra. A teljesen rozsdamentes acél szerkezet lehetővé teszi a szigorú higiéniai környezetben való működtetést is. A GAEPKR mérlegek belső automatikus újrakalibráló rendszerrel vannak felszerelve és hitelesítve is rendelhetők.

 

GAEPK precíziós mérlegTermék infó

 


Nagy terhelhetőségű mérlegek