Precíziós Mérlegek - Laboratóriumi mérlegek - Labormérlegek

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Precíziós mérlegek

 
BM 0,01g

BM 0,01g

A BM mérlegsorok ötvözik a szép formatervezést és a magas szintű teljesítményt garantálva az elektromágneses erőkompenzált mérőcellával. Dupla borítású házszerkezet, ergonomikus billentyűzet, külső vagy belső kalibrálás. Számos beágyazott fejlett funkció teszi ideális eszközzé laboratóriumi, kutatási és minőség-ellenőrzési alkalmazásokhoz. A BMG mérlegek kiterjedt receptadatbázissal és nagyméretű grafikus kijelzővel rendelkeznek.  

 

BM 0,01g precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


GAM

GAM

IP65-ös precíziós mérlegek, alkalmasak laboratóriumi és ipari használatra. Teljesen rozsdamentes acél szerkezetű mérleg, mely a szigorú higiéniai követelményeknek is megfelel. Nagy kontrasztú háttérvilágítású LCD kijelzővel, vízálló membrán billentyűzettel és huzatvédő burával ellátott. Az RS232/c soros port lehetővé teszi az adatok PC-re, 3590E mérlegműszerre vagy nyomtatóra való továbbítását.  

 

GAM precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


GAI

GAI

Többfunkciós nagy pontosságú mérlegek, alkalmasak laboratóriumi és ipari használatra. Rendelkezésre áll a CE-M hitelesített változatban is, amely a kereskedelemben való jogi felhasználásra alkalmas. Nagyméretű háttérvilágítású LCD kijelzővel, vízálló membrán billentyűzettel és huzatvédő burával ellátott. Az RS232 soros port lehetővé teszi az adatok PC-re vagy nyomtatóra való továbbítását.  

 

GAI precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


BL 0,001g

BL 0,001g

Az BL-sorozatú mérlegek a tervezés, a teljesítmény és a kényelem szintézise. Egy kifinomult szoftver és egy nagy teljesítményű mérőcellának köszönhetően ezek a mérlegek kiváló teljesítményt nyújtanak versenyképes áron. Dupla borítású házszerkezet, ergonomikus billentyűzet, külső vagy belső kalibrálás. Számos beágyazott fejlett funkció tökéletesen illeszkedik a munkájához. A BLW sorozat üvegprofilú huzatvédő burával van ellátva, amely megvédi a nagy térfogatú belső mérőkamrát. A BLG mérlegek kiterjedt receptadatbázisokkal rendelkeznek és nagyméretű grafikus kijelzővel.  

 

BL 0,001g precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


BM 0,001g

BM 0,001g

Magas minőségű mérlegsorozat, amely ötvözi az eleganciát és a rendkívül megbízható mérési teljesítményt. Dupla borítású házszerkezet, ergonomikus billentyűzet, külső vagy belső kalibrálás. Számos beágyazott fejlett funkció teszi őket tökéletessé a laboratóriumi, kutatási részlegek, formulációk és minőség-ellenőrzési alkalmazásokhoz. A BMW sorozat üvegprofilú huzatvédő burával van ellátva, amely megvédi a nagy térfogatú belső mérőkamrát. A BMG mérlegek kiterjedt receptadatbázisokkal rendelkeznek és nagyméretű grafikus kijelzővel.

BM 0,001g precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


BL 0,01

BL 0,01

A BL-sorozatú mérleg a tervezés, a teljesítmény és a kényelem szintézise. Egy kifinomult szoftver és egy nagy teljesítményű mérőcellának köszönhetően ezek a mérlegek kiváló teljesítményt nyújtanak versenyképes áron. Dupla borítású házszerkezet, ergonomikus billentyűzet, külső vagy belső kalibrálás. Számos beágyazott fejlett funkcióval tökéletesen illeszkedik a munkájához. A BLG mérlegek kiterjedt receptadatbázissal rendelkeznek, nagyméretű grafikus kijelzővel és számos beágyazott speciális funkció teszi őket ideálissá a laboratóriumokban, a kutatási részlegekben, a formulációban és a minőség-ellenőrzési alkalmazásokban. 

 

BL 0,01g precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


BL 0,1

BL 0,1

Az BL-sorozatú mérlegek a tervezés, a teljesítmény és a kényelem szintézise. Egy kifinomult szoftver és egy nagy teljesítményű terheléscellának köszönhetően ezek a mérlegek kiváló teljesítményt nyújtanak versenyképes áron. Dupla borítású házszerkezet, ergonomikus billentyűzet, maximális kapacitás 20 kg. Számos beágyazott fejlett funkcióval tökéletesen illeszkedik a munkájához. Az BLG mérlegek kiterjedt receptadatbázisokkal rendelkeznek, nagyméretű grafikus kijelzővel és számos beágyazott fejlett funkció teszi őket tökéletessé a laboratóriumi, kutatási részlegek, formulációk és minőség-ellenőrzési alkalmazásokhoz. 

 

BL 0,1g precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


BS 0,001g

BS 0,001g

A stílus és a minőség ötvözete. A BS sorozat magában foglalja a magasabb osztályú modellek összes tulajdonságát egy kis hordozható mérlegben. A kifinomult szoftvernek és a nagy teljesítményű mérőcellának köszönhetően ezek a mérlegek maximális kapacitása 420 gramm. A masszív szerkezet, az ergonomikus billentyűzet és a számos belső szoftver teszi ezt a mérleget kompletté, versenyképes áron. 

 

BS 0,001g precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó

 


BS 0,01g

BS 0,01g

A stílus és a minőség ötvözete. A BS sorozat magában foglalja a magasabb osztályú modellek összes tulajdonságát egy kis hordozható mérlegben. A kifinomult szoftvernek és a nagy teljesítményű mérőcellának köszönhetően ezek a mérlegek maximális kapacitása 4200 gramm. A masszív szerkezet, az ergonomikus billentyűzet és a számos belső szoftver teszi ezt a mérleget kompletté, versenyképes áron. A BES mérleggel mindig pontos és megbízható eredményeket érhetnek el minimális befektetéssel. A kifinomult kialakítás, a kis méret, a háttérvilágítású LCD-kijelző, az AA típusú elemekről való működtetés és a számos belső szoftver biztosítja, hogy ez a mérleg egy olyan termék legyen, amely a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető.  

 

BS 0,01g precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


BS 0,1g

BS 0,1g

A stílus és a minőség ötvözete. A BS sorozat magában foglalja a magasabb osztályú modellek összes tulajdonságát egy kis hordozható mérlegben. A kifinomult szoftver és a nagy teljesítményű mérőcellák mindig megbízható méréseket és gyors reagálást tesznek lehetővé. A masszív szerkezet, az ergonomikus billentyűzet és a számos belső szoftver teszi ezt a mérleget kompletté, versenyképes áron. A BES mérleggel mindig pontos és megbízható eredményeket érhetnek el minimális befektetéssel. A kifinomult kialakítás, a kis méret, a háttérvilágítású LCD-kijelző, az AA típusú elemekről való működtetés és a számos belső szoftver biztosítja, hogy ez a mérleg egy olyan termék legyen, amely a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető.  

 

BS 0,1g precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


M5-BL/BM 0,001g - 0,01g - 0,01g

M5-BL/BM 0,001g - 0,01g - 0,01g

Az M5 precíziós mérlegek a legmagasabb szintű, leginnovatívabb és legfejlettebb mérlegek. A nagyméretű színes érintőképernyős kijelzővel könnyedén hozzáférhet a mérleg fejlett alkalmazásaihoz és belső adatbázisaihoz. A felhasználó könnyedén és intuitív módon hozzáfér az összes funkcióhoz az ikonvezérelt menüknek köszönhetően. Ez nagyobb hatékonyságot, termelékenységet és interaktivitást jelent. Számos belső funkciót tartalmaz, legfeljebb 6 működési nyelvet, nagy kijelzővel rendelkezik és RS232 soros kimenettel, megbízható és valóban kényelmes. A dupla borítású házszerkezet védi a mérleg részeit: egy alumínium belső tok és egy kompozit műanyag külső tok. 0,001 g-tól 0,1 g-ig terjedő osztásértékkel ez a sorozat széles választékot kínál sokféle alkalmazáshoz az érintőképernyős felület egyszerűségével.  

 

M5-BL-BM precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


ALP

ALP

Nagy pontosságú mérleg kör alakú rozsdamentes acél mérőfelülettel. Pontos és gyors mérést tesz lehetővé. Alkalmas laboratóriumokhoz és ipari alkalmazásokhoz. A többfunkciós program nagy pontosságú konverziót és számlálást eredményez. Az RS232 soros port lehetővé teszi az adatok PC-re vagy nyomtatóra való továbbítását (nyomon követhetőség vagy további feldolgozás céljából), vagy az intelligens tömegreferenseket az adagolás, statisztikai vezérlés vagy más fejlett funkciók végrehajtása érdekében. Belső automatikus újrakalibráló rendszerrel van ellátva.  

 

ALP precíziós mérleg termék ismertetőTermék infó


HLD

HLD

Többfunkciós mérleg, alkalmas laboratóriumi és ipari használatra. Rendelkezésre áll a CE-M hitelesített változatban is, amely a kereskedelemben való jogi felhasználásra alkalmas. Elektronikus nedvesség analizátor nagyon nagy felbontással. Nagyméretű háttérvilágítású LCD kijelzővel, vízálló membrán billentyűzettel és huzatvédő burával ellátott. Az RS232/c soros port lehetővé teszi az adatok PC-re vagy nyomtatóra való továbbítását.

HLD labormérleg termék ismertetőTermék infó


Precíziós mérlegek