Mezőgazdasági mérőrendszerek

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Mezőgazdasági mérőrendszerek

A Penta Gruppo kínál mérlegeket kifejezetten a mezőgazdaság számára, mit például tejhűtő tartály mérlegeket, keverő kiosztó kocsi mérlegeket, melyek egyszerűen kezelhetőek és elviselik a zord körülményeket is. A részletesebb leíráshoz válasszon az alábbi kategóriákból vagy vegye fel a kapcsolatot velünk.

Mérőháromszög

Mérőháromszög

A WD2 hárompont-függesztésű mérleget azért fejlesztették ki, hogy a traktor hárompontos hidraulikus függesztő művén lehessen mérni az oda csatlakoztatható gépeket. A mérőháromszöget úgy tervezték, hogy a függesztett eszköz súlypontja csak néhány cm-rel kerüljön hátrébb. A függesztett/csatolt eszközök, mint például trágyaszórók, szállítóládák, keverők gyorsan és szerszámok nélkül kapcsolhatók és nagy pontossággal mérhetők. A munka alatt folyamatosan szemmel tartható a kijelzett súly.

WD2 traktor mérleg mérőhátomszög termék ismertetőTermék infó


tejhűtő tartálymérleg

tejhűtő tartálymérleg

A GL200, ADVANCE L200, ADVANCE L200 USB mérlegműszerek úgy lett kifejlesztve, hogy literben és kilogrammban is tudja mutatni a tartályban lévő tej mennyiségét, így mindig pontosan ismerjük a termelt / átvett tej mennyiségét. Grafikus tartály telítettség kijelzés rendelkezik. képes a kiürítés és egyes modelleknél a betöltés adatait tárolni, el van látva mindegyik belső órával. Az ADVANCE L200 USB esetében USB adathordozóval a tárolt adatokat át lehet vinni számítógépre.

Tejtartály mérleg termék ismertetőTermék infó


takarmánykeverő-kiosztó kocsi mérleg

takarmánykeverő-kiosztó kocsi mérleg

Hazánkban forgalmazott takarmánykeverő-kiosztó kocsik szinte mindegyikét lehet kérni PTM mérőrendszerrel, és bármelyik keverő kocsira felszerelhető. Sok olyan gyártó van aki nem kínál szerviz szolgáltatást a mérőrendszeréhez. Emiatt gyakran kérnek minket, hogy építsük át a mérőrendszerüket. Nálunk megtalálható az egyszerű súly kijelző, az adatbázissal rendelkező recept programozására alkalmas és van olyan, amellyel számítógépen vissza ellenőrizhető az elvégzett munka. 

Az átépítést akár két etetés között is eltudjuk végezni és ezt követően ha meghibásodás lép fel 24 órán belül megkezdjük kijavítani a hibát, hiszen rendkívül fontos, hogy az állatok mindig megfelelő minőségű takarmányt kapjanak. 

Építettünk már át például többféle Faresin takarmánykeverő-kiosztó kocsit.

takarmánykeverő etető kocsi mérleg termék ismertetőTermék infó


hl10-15 mérlegműszer takarmánykeverő kocsi mérleghez

hl10-15 mérlegműszer takarmánykeverő kocsi mérleghez

Központi egység 16 szegmensből álló 6 digit-es LED-del. Nagy fényerősségű, jól látható kijelzővel. Részsúly és teljes súly funkció, kiürítésnél és feltöltésnél. Kódok segítségével beállítható a kívánt nyelv az 5 választható nyelv közül: Olasz, Angol, Német, Francia és Spanyol. Fejlett garancia ellenőrző rendszer.

HL10 mérlegműszer termék ismertetőTermék infó


hl20-50 mérlegműszer takarmánykeverő kocsi mérleghez

hl20-50 mérlegműszer takarmánykeverő kocsi mérleghez

Kiváló minőségű, strapabíró, nagy LED kijelzővel és egy 2 soros LCD kijelzővel rendelkező mérlegműszer takarmánykeverő kocsik manuális feltöltéséhez és kiürítéséhez. legfeljebb 50 receptet és legfeljebb 40 összetevőt tud kezelni. Magyar nyelvű menü. Csatlakoztatható hozzá nyomtató kinyomtathatóak a keverés adatai. Működési hőmérséklet -20C0-tól +60C0-ig.

HL50 mérlegműszer termék ismertetőTermék infó


advance mérlegműszer takarmánykeverő kocsi mérleghez

advance mérlegműszer takarmánykeverő kocsi mérleghez

Kiváló minőségű, strapabíró grafikus kijelzővel ellátott fejlett mérlegműszer takarmánykeverő kiosztó kocsikhoz. Alumínium öntvény ház IP68-as védelemmel. Egyszerű Windows stílusú többnyelvű kezelőfelület. legfeljebb 150 recep, maximum 99 összetevő, receptenként maximum 30 összetevő. Csatlakoztatható hozzá nyomtató, RF távvezérlő, ismétlő kijelző. Működési hőmérséklet -30C0-tól +70C0-ig. Kérhető USB-s adathordozóval. Számítógépes program modelltől függően elérhető.

ADVANCE mérlegműszer termék ismertetőTermék infó


gsa mérlegműszer automata keverő, adagoló rendszerekhez

gsa mérlegműszer automata keverő, adagoló rendszerekhez

Kiváló minőségű, strapabíró grafikus kijelzővel ellátott fejlett mérlegműszer adagoló, keverő rendszerekhez. Alumínium öntvény ház IP68-as védelemmel. Egyszerű Windows stílusú többnyelvű kezelőfelület. 99 recep, 50 összetevő, legfeljebb 124 kimenetet szállítószalagok, darálók, keverők, pumpák kezeléséhez. Grafikus folyamat megjelenítés. Csatlakoztatható hozzá nyomtató, RF távvezérlő, ismétlő kijelző. Működési hőmérséklet -30C0-tól +70C0-ig.

GSA mérlegműszer automata adagló rendszerekhez termék ismertetőTermék infó


hígtrágya összetétel mérő

hígtrágya összetétel mérő

Ez az elektronikus rendszer méri a hígtrágya tápelem összetételét. Lehetőség van arra, hogy a valós Nitrogén tartalma alapján adagolják a hígtrágyát csökkentve a környezeti terhelést és elkerülve a kémiai szennyezést.

Hígtrágya összetétel mérő termék ismertetőTermék infó


automata borjú etető

automata borjú etető

Az úgynevezett VS60 automata borjú nevelı (leválasztó), teljes mértékben a PTM által lett elképzelve, megtervezve és kivitelezve, ezen kívül a grafikus kijelzınek köszönhetı rendkívül egyszerő programozás, és az rozsdamentes acél szerkezet, teszi a VS60-ot a piac egyik legmegbízhatóbb borjú nevelőjévé.

Automata borjú etető termék ismertetőTermék infó

 


hl-m járműfedélzeti mérlegműszer

hl-m járműfedélzeti mérlegműszer

Könnyen használható, rendkívül strapabíró és megbízható mérlegműszer a mezőgazdaság számára. A HL / M mérlegműszer megjeleníti a teherautó vagy utánfutó tengelyeire eső súlyt és azok összegét az összsúlyt. Ezáltal lehetővé téve az irányított rakodást, az optimális súlyelosztás érdekében és hogy elkerülje a túlterhelt tengelyekért járó bírságokat. Valamint lehetőséget biztosít arra, hogy bárhol is történjen a rakodás a rakodott súlyt mindig lelehet ellenőrizni.

HL-M mérlegműszer termék ismertetőTermék infó


Szarvasmarha mérleg

Szarvasmarha mérleg

Szarvasmarha mérleg digitális mérlegműszerrel és korláttal, könnyen telepíthető és használható. IP67-es védelemmel. Digitális mérleg beépített hosszú élettartamú akkumulátorral. Tartozék rögzítő konzollal, beállítható dőlésszöggel.

Szarvasmarha mérleg termék ismertetőTermék infó


Mezőgazdasági mérőrendszerek