Darumérlegek - Ipari mérlegek

ÚJÉVI AKCIÓ

ÚJÉVI AKCIÓ


Idén is meglepjük egy kihagyhatatlan lehetőséggel és segítünk céljai megvalósításában! ÚJÉVI AKCIÓNK alkalmával 15 % kedvezményt adunk minden mérlegünkre és alkatrészeinkre! A kedvezmény visszavonásig érvényes! (A kedvezmény mérlegsúlyokra és a szállításra nem vonatkozik!)


Részletek Pentagruppo mérlegek
Robbanásbiztos mérlegek

Robbanásbiztos mérlegek


Robbanásveszélyes környezetbe használható mérlegek forgalmazása, az ATEX 2014/34/EU direktívának megfelelően besorolva.


Részletek Pentagruppo mérlegek
KERÉKTERHELÉS MÉRŐK

KERÉKTERHELÉS MÉRŐK


Mobil mérlegeléshez. Tengely súly és jármű össztömeg meghatározáshoz. Akár vezeték nélküli technológiával.


Részletek Pentagruppo mérlegek
BÚÉK

BÚÉK


Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! 2019-ben is számíthat szakértelmünkre és segítségünkre céljai megvalósítása érdekében!


Részletek Pentagruppo mérlegek
DARUMÉRLEGEK

DARUMÉRLEGEK


Minőségi és biztonságos darumérlegek. Akár rádiófrekvenciás távvezérlővel, nyomtatóval vagy PC kapcsolattal.


Részletek Pentagruppo mérlegek
MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK

MÉRLEGES RAKLAPMOZGATÓK


Ideális raktári megoldások. Nyomtató, USB, Wifi port


Részletek Pentagruppo mérlegek
Termékek

Darumérlegek

 
ts300 függesztett digitális mérleg

ts300 függesztett digitális mérleg

Hordozható praktikus függesztett digitális mérleg (darumérleg), bárhol elvégezhető vele a mérés. 150 óra folyamatos üzemidővel, automata kikapcsolással. 


TS300 darumérleg termékismertetőTermék infó


dhs függesztett digitális mérleg

dhs függesztett digitális mérleg

Hordozható praktikus függesztett digitális mérleg (darumérleg), bárhol elvégezhető vele a mérés. 250 óra folyamatos üzemidővel, automata kikapcsolással. 


DHS darumérleg termék ismertetőTemék infó


mcwn

mcwn "ninja" darumérleg

Könnyen használható és megbírható digitális darumérleg, ipari környezetbe történő méréshez. Köszönhetően a kompakt méreté-nek, az MCWN darumérleg csak csekély mértékben csökkenti az emelési magasságát a darunak. Elérhető CE-M hitelesített verzió-ban is.

MCWN darumérleg termék ismertetőTermék infó


mcw

mcw "professional" darumérleg

Rozsdamentes acél darumérleg, egyszerű és megbízható, használható zárt illetve szabad téren is, minimális a daru emelési magasságának a csökkenése. IP67 eső és por elleni védelem. CE-M hitelesített változatban is. Vizsgálati bizonyítványt tartalmaz. 


MCW darumérleg termék ismertetőTermék infó


mcw09

mcw09 "professional" rozsdamentes acél darumérleg

Rozsdamentes acél IP67-es házzal darumérleg, 40 mm magas DOT LED-es nagy kijelző, a legjobb láthatóságért minden fény-viszonyok között. Strapabíró és megbízható, beltéri vagy kültéri használatra. Minimálisan csökkenti csak a daru emelési magas-ságát. Robusztus és megbízható, beltéren és szabadban is használ-ható. A daru emelőtere minimálisan csökken. Tartozék gyártói kalibrálási tanúsítvány, max 15 000 kg hiteles súllyal történt kalibrálásról.  


MCW09 rozsdamentes acél darumérleg termék ismertetőTermék infó


mcwhu

mcwhu "hulk" darumérleg

Nagy teherbírású darumérleg ipari használatra, könnyen és egyszerűen használható, egyaránt megfelelő vállalati raktárakba vala-mint durva környezetbe. Rendelhető belőle belső gyári használtra való vagy CE-M hitelesített verzió. Csökkentett függőleges méret az emelési magasság optimális kihasználása érdekében. Az eszközhöz csatlakoztatható egy felső csatlakozó gyűrű és egy alsó horog. Ellátva kalibrálási tanúsítvánnyal, a legnagyobb kalibrálási mintasúly 15 000 kg.  

 

MCWHU darumérleg termék ismertetőTermék infó


mcwx2gd robbanásbiztos darumérleg

mcwx2gd robbanásbiztos darumérleg

Ipari ATEX darumérleg veszélyes környezetbeli használatra kialakítva (Zóna: 1 és 21, 2 és 22), védelem megfelel: Ex II 2GD IIC T4 T197°C X. A teljes szerkezet rozsda-mentes acélból, IP68-as védelemmel. Csökkentett függő-leges méret az emelési magasság optimális kihasználásá-ra. Csatlakoztatható hozzá egy felső gyűrű és egy alsó horog. 


MCWX2GD robbanásbiztos darumérleg, zóna 1 és 21 termékismertetőTemék infó

 


wx-5w vezeték nélküli darumérleg

wx-5w vezeték nélküli darumérleg

Egy hordozható vezeték nélküli darumérleg, magas minőségű alumíniumból és rozsdamentes acélból. Az akasztási furatoknál nagy keménységű rozsdamentes acél gyűrűvel, a hosszú élettartamért. Lítium akkumulátorról üzemel. rendelkezik egy hordozható rádiófrekvenciás távvezérlővel. Az elérhető különböző funkciók és mértékegységek teszik sokoldalúan használhatóvá.


MX-5W darumérleg termék ismertetőTermék infó


spt egyedi méretekkel rendelhető mérőcella 300 t-ig

spt egyedi méretekkel rendelhető mérőcella 300 t-ig

Rozsdamentes acél mérőcella. Vevői igények szerint, egyedi méretekkel rendelhető. Ellenáll a túlterhelésnek és az oldalirányú erőknek. Bármilyen acél szerkezet csapjának, tengelyének helyére beépíthető. Kiválóan alkalmas olyan daruknál, ahol a meglévő acélszerkezetet nem módosítják.  

 

SPT egyedi mérőcella darumérleghez termék ismertetőTermék infó


tx400 omega félszembe (sekli) épített rádiófrekvenciás mérőcella

tx400 omega félszembe (sekli) épített rádiófrekvenciás mérőcella

Mérőcella omega félszembe (seklibe) építve. Kiválóan alkalmas olyan daruknál, emelő eszközöknél ahol fontos a nagy terhelhetőség és a mérés, a lehető leg evesebb módosítással. 

Terhelhetőség (nem hitelesített): 400'000 kg 

 

TX400 omegafélszem mérőcella termék ismertetőTermék infó


dfwpm

dfwpm "play mobile" távvezérlő és hordozható ismétlőkijelző darumérleghez

Rádió frekvenciás hordozható súlyismétlő DFW kijelzőkhöz és MCW horog mérlegekhez. Könnyen mozgatható és látható, köszönhetően a kis méretének és a nagy karakteres, háttér világításos kijelzőnek. A DFWPM a beépített billentyűzet segít-ségével távolról vezérelheti a fő funkciókat. Az USB verzió lehetővé teszi a súlyok további mentését a számítógép további feldolgozásához. Hosszú élettartamú újratölthető akkumulátor-ral felszerelve. IP65 védelem.

DFWPM darumérleg távvezélő termék ismertetőTermék infó


Darumérlegek