Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590EGT 3GD TOUCH érintőképernyős mérlegműszer ATEX 2 és 22 zónához

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EGTC3GD

A 3590EGTC3GD érintőképernyős mérőműszer robbanásveszélyes zónákhoz (IECEx 3GD tanúsítvánnyal) készült, rozsdamentes acél házban. Az IP69K védettség garantálja a víz- és porállóságot, míg az intuitív érintőképernyő egyszerűsíti a használatot. Ideális ipari környezetekhez, ahol fontos a megbízható és pontos mérés.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

Kérjük, olvassa el a termékismertetőt a teljes tájékoztatás érdekében!

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A 3590EGTC3GD érintőképernyős mérőműszer kifejezetten robbanásveszélyes zónákhoz lett tervezve, és IECEx 3GD tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos használatot ilyen környezetekben. 

A készülék rozsdamentes acél háza garantálja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot, így ideális választás az ipari alkalmazásokhoz, ahol a higiénia és a tartósság elengedhetetlen. Az IP69K védettség teljes víz- és porállóságot biztosít, lehetővé téve a készülék megbízható működését akár extrém környezeti feltételek mellett is.

Az intuitív érintőképernyő egyszerűsíti a kezelést, lehetővé téve a felhasználók számára az adatok gyors és könnyű bevitelét, valamint a műszer funkcióinak egyszerű elérését. A mérőműszer pontos és megbízható mérési eredményeket nyújt, amelyek kritikusak lehetnek a robbanásveszélyes környezetekben végzett munkák során.

A 3590EGTC3GD ideális választás, ha olyan mérőműszert keresel, amely megfelel a legszigorúbb ipari és biztonsági előírásoknak, miközben egyszerűsíti a mindennapi használatot és biztosítja a pontos eredményeket.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

A termék optimális megismerése érdekében kérjük, ne hagyja figyelmen kívül a termékismertetőt!

Csatolt dokumentumok