Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590EGT érintőképernyős kijelző ipari alkalmazásokhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EGT

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

3590EGT digitális mérlegműszer nagy érintőképernyős kijelzővel amely fejlett ipari alkalmazásokhoz alkalmas. Lehetővé teszi az összes mérési adat megjelenítését és a képernyők testreszabását, egyszerűsítve a felhasználói műveleteket. Felszerelve 3 soros porttal, átviteli protokollokkal az adatkommunikációhoz, teljesen konfigurálható nyomtatással, beépített alibimemóriával, és porttal a vonalkód/kártyaolvasóhoz való csatlakozáshoz. CE-M jóváhagyással rendelkezik.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.