Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590EGT-IECEX3GD érintőképernyős mérlegműszer Ex 2 és 22 zónákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EGT-IECEX3GD

A 3590EGT IECEx3GD egy robusztus és megbízható érintőképernyős mérőműszer, amelyet robbanásveszélyes zónákban történő használatra terveztek (IECEx 3GD tanúsítvánnyal). Rozsdamentes acél házának köszönhetően ellenáll a kemény környezeti feltételeknek és könnyen tisztítható. Az intuitív érintőképernyő egyszerűsíti a működést és az adatbevitelt, míg az IP69K védelem biztosítja a víz- és porállóságot. Ideális választás ipari környezetekbe, ahol fontos a pontos mérés és a magas szintű biztonság.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

Kérjük, olvassa el a termékismertetőt a teljes tájékoztatás érdekében!

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A 3590EGT IECEx3GD egy ipari mérőműszer, amely kifejezetten robbanásveszélyes zónákban történő használatra lett tervezve, IECEx 3GD tanúsítvánnyal. Ez az érintőképernyős mérőműszer rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot, így ideális választás olyan ipari környezetekben, ahol a higiénia és a megbízhatóság kiemelten fontos.

Az IP69K védettség garantálja, hogy a készülék teljes mértékben víz- és porálló, így ellenáll a legkeményebb ipari körülményeknek. Az intuitív érintőképernyő lehetővé teszi a könnyű és gyors adatbevitelt, míg a pontos mérési funkciók biztosítják a megbízható eredményeket.

A 3590EGT IECEx3GD mérőműszer a legszigorúbb biztonsági és működési követelményeknek is megfelel, így tökéletes választás a robbanásveszélyes zónákban végzett mérési feladatokhoz.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

A termék optimális megismerése érdekében kérjük, ne hagyja figyelmen kívül a termékismertetőt! 

Csatolt dokumentumok