Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590EGT8 8" érintőképernyős kijelző

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EGT8


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

8" érintőképernyős kijelző, IP68-as ház állítható konzolokkal. Integrált LED vezérlőfény az előlapon és integrált Ethernet port alapfelszereltségként. A 3590EGT8 kijelző a rendelkezésre álló standard mérőprogramok mellett a speciális alkalmazásokhoz fejlesztőkörnyezettel is rendelkezik, integrált hibakeresővel és programozóeszközökkel a PC számára. A teljesen testreszabható képernyőelrendezéseknek köszönhetően képes megjeleníteni az összes mérési adatot, adatbázisrekordot és szabad szöveget, ez jelentősen leegyszerűsíti a felhasználói műveleteket. CEM jóváhagyható (OIML R76/EN 45501).