Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590EGTT érintőképernyős kijelző ipari alkalmazásokhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EGTT


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Teljesen konfigurálható érintőképernyős kijelző fejlett mérőrendszerekhez. A 3590EGTT kijelző a kiválasztott mérőprogramon kívül rendelkezik egy területtel speciális alkalmazási programok fejlesztésére, integrált hibakeresőkkel és programozóeszközökkel a PC-khez. AISI304 rozsdamentes acélból, rezisztív érintőképernyős kijelzővel, amely bármilyen ipari alkalmazáshoz alkalmas. Képes az összes mérési adat megjelenítésére, és a képernyők testreszabásával egyszerűsíti a felhasználói műveleteket. Felszerelve 3 soros porttal, átviteli protokollokkal az adatkommunikációhoz, teljesen konfigurálható nyomtatással, beépített alibimemóriával, és porttal vonalkód/kártyaolvasóhoz való csatlakozáshoz. CE-M jóváhagyással rendelkezik (OIML R-76 / EN 45501).