Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590ET8D „TOUCH” 8” érintőképernyős kijelző digitális hídmérlegekhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590ET8D

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Nagyméretű, 8"-os érintőképernyős kijelzővel amely fejlett ipari alkalmazásokhoz alkalmas. Lehetővé teszi a méréssel kapcsolatos összes adat megjelenítését és a képernyők személyre szabását, jelentősen leegyszerűsítve a felhasználó műveleteit. Felszerelve 3 soros porttal, Ethernet porttal, adatkommunikációs átviteli protokollokkal, teljesen konfigurálható nyomtatással, beépített alibi memóriával és vonalkód/jelvény olvasó bemenetével. CE-M jóváhagyással (OIML R-76 / EN 45501).