Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

6116EVO-BOX interaktív nyitott homlokzatú ház PC-vel önkiszolgáló rendszerekhez és hídmérlegekhez 10,1" érintőkijelzővel

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 6116EVO-BOX


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Új interaktív, vízálló, rozsdamentes acélból készült nyitott homlokzatú ház 10,1" érintőkijelzős PC-vel, ideális önkiszolgáló hídmérleg kezeléshez. Alapfelszereltségként hőnyomtatóval és RFID-kártyaolvasóval felszerelt.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.