Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AF01 szoftver mérlegműszerekhez összesítő és adagoló rendszerekhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EAF01


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A szoftverrel képes a súlyok összeadására és a minták mérésére fejlett alkalmazásokban, emellett képes adatok, adatbázisok és nyomtatások kezelésére is. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók könnyedén tárolhatnak és kezelhetnek adatokat, adatbázisokat hozhatnak létre, valamint nyomtathatnak különböző jelentéseket vagy eredményeket. A CE-M minősítés (OIML R-76 / EN 45501) pedig garancia arra, hogy az eszköz megfelel az európai uniós előírásoknak és szabványoknak, így biztosítva a megbízható és pontos méréseket.