Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AF04 szoftver mérlegműszerekhez előrecsomagolt áruk ellenőrzéséhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EAF04


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Az előrecsomagolt áruk fejlett statisztikai ellenőrzéséhez alkalmas alkalmazásokat kínál, amelyek adat- és nyomtatáskezelést is tartalmaznak az N. 76/211/EGK irányelv előírásai szerint. Az alkalmazás akár 5 független, csatlakoztatható mérleget is támogat. A mérlegek CE-M jóváhagyással rendelkeznek az OIML R-76 / EN 45501 szabvány szerint.