Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AF04GT szoftver az előrecsomagolt áruk statisztikai ellenőrzéséhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: AF04GT


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Speciális szoftver a gyártásellenőrzéshez, amely tartalmazza az összes fő ellenőrzési funkciót, akár mintavételes statisztikai módban, akár teljes statisztikai módban (az N. 76/211/EGK irányelvben előírtak szerint). Az érintőképernyős kezelőfelület valós időben megjeleníti az összes statisztikai adatmezőt grafikon vagy numerikus formában. Az egyidejű gyártósor-ellenőrzési funkció akár 10 különböző cikk egyidejű ellenőrzését is lehetővé teszi. CE-M jóváhagyás (OIML R-76 / EN 45501).

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.