Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

APD sorozatú mérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: APD

Osztásérték (g): 2/5-5/10. Méréshatár (kg): 6/15-15/30.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Mérőfelület mérete

(mm)

Max. terhelhetőség

(kg)

Standard osztásérték

(g)

CE-M hiteles osztásérték

(g) *

HR osztásérték

(g) *

APD15

365 x 235

6/15

2/5

2/5

0,5

APD30

365 x 235

15/30

5/10

5/10

1

APD1230

365 x 235

12/30

2/5

2/5

--

* Ez az osztás a megfelelő opció meglétekor értendő

Leírás

Rendkívül sokoldalú mérleg, könnyen szállítható és ideális azonnali mérlegeléshez bárhol. Különösen nagyra értékelik a mezőgazdasági iparban a gyümölcsök és zöldségek mérésére a betakarítás során vagy a raktárban leltározás vagy készletfelvétel céljából. Lehetővé teszi a mérési eredmények USB flash meghajtóra történő mentését is a további feldolgozáshoz.

A szerkezet teljes egészében AISI 304 rozsdamentes acélból készült.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző Háttérvilágítású LCD kijelző 6 nagy kontrasztú, 25 mm-es számjegyekkel és az aktív funkciókat megjelenítő ikonokkal.
Billentyűzet Funkcionális, vízálló 5 gombos billentyűzet.
Tulajdonság Az OIML R60 szabványok szerint jóváhagyott alumínium "egypontos" terhelésmérő cellával működik, por és víz elleni védelemmel az IP65 szabványok szerint (350 Ohm bemeneti ellenállás). Mobil súlyjelző állítható dőlésszöggel, ABS tokkal és 1 m-es csatlakozókábellel. Alumínium teherbírócella működése. Vízszintjelző, állítható lábak és oldalsó hordozófogantyúk. CE-M jóváhagyás.
Felépítés Könnyen tisztítható rozsdamentes acél test, alkalmas a zord környezetben való használatra.
Mérőfelület Rozsdamentes acélból készült 365x235 mm-es lemez.
Tápellátás Beépített újratölthető akkumulátoron keresztül (kb. 80 óra üzemidő) akkumulátor töltő tartozék (nem használható hálózati adapter).
Kérésre ACCREDIA kalibrálás a vonatkozó tanúsítvány kiállításával.