Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BS143 egyedi gyártású szalagmérleg keret szállítószalaghoz

Gyártó: Rice Lake
Cikkszám: BS143

A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A BS143 MASTER szalagmérleg keret alkalmas közepes és nagy kapacitású szalagszállítókhoz, nagy pontosságú folyamatos mérési alkalmazásokhoz. A speciális szabadon úszó szerkezet és a többszörös tárcsás technológia nagyon magas teljesítményt tesz lehetővé. > 500 és 3000 mm közötti szalagszélességhez > 20.000 t/h-ig > Akár 7 m/s sebességig > Akár 25 fokos dőlésszög > 0,25 %-os pontosság.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.