Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CW fali mérlegek

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: CW

Osztásérték (g): 50-100. Méréshatár (kg): 150-300.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

H x Sz x M

(mm)

Cellák száma

Max. terhelhetőség

(kg)

Standard osztásérték

(g)

CE-M hiteles osztásérték

(g) *

CE-M hiteles osztásérték 2

(g) *

CW12I15

490 x 500 x 1534

1x300 kg

150

50

50

20-50

CW12I30

490 x 500 x 1534

1x500 kg

300

100

100

50-100

* Ez az osztás a megfelelő opció meglétekor értendő

Leírás

TW rozsdamentes acélból készült mérőmodulok, amelyek alkalmasak függőleges mérésre és fekvő platformon történő mérésre egyaránt. A szabványos változat jóváhagyott terhelésmérő cellával van felszerelve.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés Rozsdamentes acélból készült, egypontos, OIML R60 szabványok szerint jóváhagyott terhelésmérő cellával működik, por és nedvesség elleni védelemmel az IP66 szabványok szerint (350 Ohm bemeneti ellenállás). Összecsukható rozsdamentes acél rakodófelület, leesésgátló biztonsági dugattyúval felszerelve.
Tulajdonság A falhoz rögzíthető, negyedmérleggel ellátott csapágyszerkezet.
Tápellátás Legfeljebb 15 V egyenáramú tápellátás.
Műszer nélkül Árnyékolt, 3 m hosszú, 6 pólusú kábel csatlakozókkal a mérlegműszerhez való csatlakozáshoz.