Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

D-LEGAL virtuális mérlegműszer PC-n engedélyezett alkalmazásokhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: D-LEGAL


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A D-LEGAL szoftver segítségével a számítógép a NAWI-nak megfelelő, jóváhagyott digitális mérlegműszerré alakítható. A D-LEGAL az adattároláshoz virtuális alibi-memóriát használva a jóváhagyott súlyokat egyetlen fájlban tudja elmenteni a számítógépen. Nincs memóriakorlátozás, az adatok könnyen hozzáférhetők, kereshetők és Excelbe exportálhatók. A D-LEGAL egyszerűsített adatcserét kínál külső alkalmazásokkal egy átfogó API-csomagon keresztül. A rendszer jóváhagyott másodlagos kijelzőként (D-REPE) és nem jóváhagyott rendszerként is elérhető a belső adatkezeléshez (D-API). Kompatibilis mérlegműszerek és távadók: DFWL PLUS DFWLI PLUS DGT4X DGT1SX DGT1P DGT1SP DFWIECEX 3590 érintőképernyős sorozat (D-API-val)

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.