Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWATEX2GDF az ATEX 1 és 21 zónában történő adagolás mérleg műszere

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWATEX2GDF


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Mérlegműszer a veszélyesnek minősített területeken a következő védelmi módszerekkel:
ATEX II 2(2)G Ex ib [ib Gb] IIC T4 Gb gázokra,
ATEX II 2(2)D Ex tb [ib Db] IIIC T197°C IP65 Db por esetén.
Ideális automatikus vagy félautomata adagolórendszerek létrehozásához betöltéskor vagy kirakodáskor, illetve több termékből álló adagolók és keverékek készítéséhez. EK-típusvizsgálati tanúsítvány a III. melléklet (ATEX-irányelv) szerint. CE-M jóváhagyás (OIML R-76 / EN 45501).