Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWDXT nagy és nagyon fényes piros LED kijelzővel

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWDXT


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Digitális kijelző, nagyméretű, nagyon fényes 40 mm-es piros LED mátrix kijelzővel (SMD technológia), amely minden szögből, nagy távolságból és teljes napfényben is jól látható. A fényerősség a PC-n található szoftver segítségével könnyen állítható. Nagy teljesítménye és a rendelkezésre álló programok alkalmassá teszik minden ipari és kereskedelmi alkalmazáshoz. CE-M jóváhagyással rendelkezik (OIML R-76 / EN 45501).