Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWIECEX-BATCH1 mérlegműszer veszélyes területeken történő adagoláshoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWIECEX-BATCH1


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A DFWIECEX-BATCH1 mérlegműszer a végső megoldás a veszélyes területeken történő egyedi termékadagoláshoz. RGB háttérvilágítású kijelzővel van felszerelve, amely az adagolási folyamat során vezérli a kezelőt és új 3 sebességű vezérléssel rendelkezik a gyors, közepes és lassú sebességű töltéshez, teljesen programozható küszöbértékekkel. A lándzsavezérlés kezeli a lándzsa felemelését. Akár 50 memória adatbázis az előre beállított adagolási célok tárolására a gyors felidézés érdekében.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.