Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWK HYGIENX® mérlegműszer a magas higiéniai iparágak számára

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWK-HGX


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

1. A DFWK HYGIENX mérlegműszer robusztus AISI 316 rozsdamentes acélból készült házzal és IP68 és IP69K védettséggel rendelkezik, amely biztosítja a gyors és mély fertőtlenítést magas hőmérsékletű és nagynyomású vízsugarakkal. 2. A vegyiparban, akárcsak a gyógyszer- és élelmiszeriparban, biztosítani kell az alapos tisztítást, és ki kell zárni a kémiai, fizikai vagy bakteriális szennyeződések kockázatát. 3. A mérlegműszer belső újratölthető akkumulátorral rendelkezik. 4. CE-M jóváhagyással (OIML R-76 / EN 45501).