Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWL multifunkciós mérlegműszer

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWL


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Nagy teljesítmény és megbízhatóság. A DFWL digitális mérlegműszer sokoldalú, könnyen programozható és használható. A rendelkezésre álló funkciók és interfészek széles választéka alkalmassá teszi a készüléket sokféle ipari és kereskedelmi mérési alkalmazáshoz. Alkalmas kézi raklapmozgatókhoz, targoncavilla mérlegekhez és targoncákhoz. Alapfelszereltségként állítható dőlésszögű tartókonzollal van ellátva, asztalon, oszlopon vagy falon történő használatra. CE-M jóváhagyással (OIML R-76 / EN 45501).