Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWL PLUS multifunkciós DFWL mérlegműszer továbbfejlesztett változata

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWLP


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Ez a mérlegműszer a DFWL sorozat továbbfejlesztett változata, új high-end funkciókkal, mint például: - teljesen testreszabható súlysor - testreszabható súlyleolvasási parancs - Modbus ASCII/RTU - készen áll a D-LEGAL és a D-API programokkal való kommunikációra. CE-M jóváhagyás (OIML R-76 / EN 45501).

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.