Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWLI PLUS többfunkciós kijelző IP68 rozsdamentes acél házban

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWLI-10


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Ez a kijelző a DFWLI sorozat továbbfejlesztett változata, új high-end funkciókkal, mint például: - akár 3 soros port: 2 kétirányú RS232 port alapfelszerelésként és 1 további RS485 port (opcionális), - teljesen testreszabható súlykijelzés, - testreszabható súlyleolvasási parancs, - opto-szigetelt analóg kimenet integrálható (opcionális), 4-20mA vagy 0-10Vdc értékre konfigurálható, - modbus ASCII/RTU, - készen áll a D-LEGAL és D-API programokkal való kommunikációra, IP68-as rozsdamentes acélból készült ház. CE-M jóváhagyás (OIML R-76/EN 45501).

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.