Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWLID rozsdamentes acél mérlegműszer nagy számjegyű LCD kijelzővel

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWLID


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Könnyen programozható és használható, sokoldalú és nagy teljesítményű IP68 rozsdamentes acél mérlegműszer. A 40 mm-es nagyméretű, színes háttérvilágítású kijelző jól láthatóvá teszi a súlyt, és segíti a felhasználót a mérési műveletek során. A rendelkezésre álló funkciók és interfészek széles választéka alkalmassá teszi a készüléket számos ipari és kereskedelmi mérési alkalmazáshoz, például padlómérlegekhez, mobil méréshez stb. Beépített újratölthető akkumulátorral szerelve. CE-M jóváhagyással rendelkezik (OIML R-76/EN 45501).