Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DFWPM "PLAY MOBILE” távirányító és hordozható ismétlő kijelző

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DFWPM

Standard osztásérték (kg): 20. Maximum méréshatár (kg): 30000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

2,4 GHz-es rádiófrekvenciás távirányító és ismétlő kijelző egy megoldásban, DFW kijelzőkhöz és MCW daru mérlegekhez. Kis méretének és nagyméretű, háttérvilágítással ellátott kijelzőjének köszönhetően könnyen szállítható és áttekinthető. A DFWPM a beépített billentyűzet segítségével távolról is vezérelheti a mérleg fő funkcióit. Az USB-s változat lehetővé teszi a súlyok elmentését a PC általi további feldolgozáshoz. Hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorral szerelve. IP65 védettség.