Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DGT1SX nagy sebességű digitális súlyadó

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DGT1SX


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Nagy teljesítményű multifunkciós súlyadó, a Dini Argeo termékcsalád leggyorsabb tagja. Másodpercenként akár 4800 leolvasásra is képes, milliszekundumos pontosságú mérlegeléshez. DIN-sínre szerelhető, lehetővé teszi a csatlakoztatott mérlegrendszer közvetlen leolvasását és diagnosztikáját. A rendelkezésre álló interfészek széles választéka megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a mérlegelés integrálását bármely automatizálási rendszerbe.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.