Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DGT4X DIGITAL súlytovábbító digitális mérőcellákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DGT4XDL


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Kifejezetten digitális hídmérleg és silómérleg használatára tervezett digitális súlyadó. Integrálja a mérőcellák címzésének, gyors cseréjének, kiegyenlítésének és kalibrálásának funkcióit. Minden egyes csatlakoztatott mérőcellához diagnosztikai és súlymérési adatokat biztosít. A teherautó vagy siló súlya Fieldbus protokollon, analóg kimeneten vagy RS485-ön keresztül küldhető el a számítógépre. A Rice Lake és a Dini Argeo digitális hídmérleg mérőcellákkal kombinálva a kereskedelmi alkalmazásokban is használható.