Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DGT603GD GOLIAH ismétlő kijelző veszélyes területekre

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DGT603GD


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Ismétlőkijelző különösen alkalmas veszélyes környezetben való használatra, ahol a súlyt bármilyen szögből, távolról kell nézni. Felhasználható területeken: ATEX II 3G Ex nR IIC T6 Gc X gázok esetében. ATEX II 3D Ex tc IIIC T85°C Dc IP68 X por esetén. Nagyon fényes 60 mm-es LED mátrix kijelzővel és IP68-as rozsdamentes acél házzal felszerelve. CE-M jóváhagyással (OIML R-76 / EN 45501).