Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DTW kettő sávos járműmérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DTW

CE-M hiteles osztásérték (kg): 5-50. Méréshatár (kg): 15000-80000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Innovatív járműmérleg kétnyomtávú mérleghíd amely a csökkentett magasságnak és súlyának köszönhetően könnyen szállítható és telepíthető. A nagyon jó minőségű anyagokból tervezett és épített, a piacon jelenleg kapható klasszikus mérleghidakhoz képest a leghatékonyabb megoldást jelenti az idő-, hely- és pénzmegtakarítás terén. A szabványos változat CE-M 3000e engedéllyel rendelkezik a kereskedelmi használatra való jogszerűség érdekében.