Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

E-LW szoftver a folyamatos adagoláshoz a kirakodás során

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: E-LW


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Szoftververzió a súly mérésére/integrálására, a silókból, tartályokból vagy tölcsérekből kilépő anyagáramlás mérésére/integrálására, az adagolt anyag mennyiségének memorizálásával; az áramlás beállításának lehetősége a 16 bites analóg kimeneten és a PID-szabályozáson keresztül. A műszer távoli irányításának lehetősége Sysway vagy Modbus RTU protokollokon keresztül, valamint Profibus külső opcionális interfészen keresztül.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.