Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPWL logisztikai raklapmérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: EPWL

Osztásérték (kg): 0,2/0,5/1. Méréshatár (kg): 600/1500/2000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Max. terhelhetőség

(kg)

Standard osztásérték

(kg)

CE-M hiteles osztásérték

(kg)

EPWL

600/1500/2000

0,2/0,5/1

--

EPWLM

1000/2000

--

0,5/1

Leírás

Stabil és nagy teherbírású raklapmérlegek, amelyek túlméretezett terhelési cellákkal vannak felszerelve. Az Eur-raklap méretszabványokhoz optimalizált méretek.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző Háttérvilágítású, 25 mm-es, 6 számjegyű, nagy kontrasztú LCD-kijelző, ikonokkal az aktív funkciók jelzésére.
Billentyűzet Funkcionális vízálló billentyűzet 5 billentyűvel.
Tulajdonságok Vízszintjelző, kerekek és szállítási fogantyú. Csatlakozókábel a mérlegműszerhez, 3 méter hosszú. ABS IP54-es burkolat, könnyen tisztítható és ellenáll a zord és korróziós környezetnek. Programozható automatikus kikapcsolás.
Felépítés A raklapmérlegek teherhordó szerkezete acéllemezből készült, kemencében égetett festékkel, állítható lábakkal.
Tápellátás Tápellátás 5 és 12 V egyenfeszültség között, alapfelszereltségként EU, UK, US, AU csatlakozókkal. Alapfelszereltségként 4 AA elem (nem tartozék) elhelyezésére szolgáló kihúzható fiókkal (nem tartozék), amely újratölthető is, valamint szabványos csatlakozóval a külső tápegységhez való csatlakoztatáshoz (ha csatlakoztatva van, akkor kizárja az elemellátást).
Kommunikáció Kétirányú RS232/C port RJ11 csatlakozón a PC-hez való csatlakozáshoz.
Működési hőmérséklet -10° / +40° C.