Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rozsdamentes acél logisztikai raklapmérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: EPWLI

Osztásérték (g): 0,2-1. Méréshatár (kg): 600-2000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Max. terhelhetőség

(kg)

Standard osztásérték

(kg)

CE-M hiteles osztásérték

(kg)

EPWLI

600/1500/2000

0,2/0,5/1

--

EPWLIM

1000/2000

--

0,5/1

Leírás

Gyors, pontos, könnyen használható és szállítható rozsdamentes acél raklapmérleg. mérlegműszerrel, kihúzható csatlakozókábellel kiegészítve. Elérhető a kereskedelemben való törvényes használatra jóváhagyott változatban.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijlező Háttérvilágítású, 25 mm-es, 6 számjegyű, nagy kontrasztú LCD-kijelző, ikonokkal az aktív funkciók jelzésére.
Billentyűzet Funkcionális vízálló billentyűzet 5 billentyűvel.
Tulajdonságok Vízszintjelző, kerekek és szállítófogantyú. Csatlakozókábel a kijelzőhöz, 3 méter hosszú. Könnyen tisztítható, IP68-as rozsdamentes acélból készült ház, amely ellenáll a zord és korróziós környezetnek.
Felépítés Szerkezet és rakodófelület rozsdamentes acéllemezből, állítható lábakkal.
Tápellátás Széria felszereltségként kihúzható fiókkal 4 AA elem (nem tartozék) elhelyezésére (nem tartozék), amely újratölthető is, és szabványos csatlakozóval a külső tápegységhez való csatlakoztatáshoz (ha csatlakoztatva van, akkor kizárja az akkumulátoros tápellátást). 110-240 VAC-os tápegység.
Kommunikáció RS 232/C kétirányú port RJ-csatlakozón a gyors csatlakoztatáshoz (opcionálisan USB vagy RS485), konfigurálható PC, PLC, további távoli kijelző számára. Kétirányú RS 232/C port konfigurálható nyomtatóhoz vagy címkézőhöz való csatlakozáshoz.
Működési hőmérséklet -10° / +40° C.