Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GLR100I alfanumerikus ismétlő kijelző rozsdamentes acélból

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: GLR100I


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

Alfanumerikus grafikus ismétlőkijelző RGB HIGH LUMINOSITY LED mátrixszal, ideális a súly és az üzemi üzenetek megjelenítéséhez. A csatlakoztatott kijelzőtől függően lehetőség van a súly nagy számjegyekkel vagy testreszabható működési üzenetek megjelenítésére. Az RGB technológia lehetővé teszi a megjelenített szín megváltoztatását, jelzőlámpa funkcióval (piros, sárga, zöld). Rozsdamentes acélból készült ház és IP68-as védettségi fokozat.