Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Horganyzott acél készlet CPX- és CPA mérőcellák összeszereléséhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KCP50

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KCP50

Horganyzott acélból készült készlet 30.000 kg-os CPX mérőcella és 20.000 és 50.000 kg közötti CPA mérőcellák összeszereléséhez (A mérőcella nem tartozék).

KCP50-NS

Készlet horganyzott acélból 30.000 kg-os CPX mérőcella és 20.000-50.000 kg-os CPA mérőcellák összeszereléséhez. (A mérőcella nem tartozék.) Opcionális kitámasztó rúd.

KCP50-1090-NS

Készlet horganyzott acélból 30.000 kg-os CPX mérőcella és 20.000-50.000 kg-os CPA mérőcellák összeszereléséhez. (A mérőcella nem tartozék) EN1090 tanúsítvánnyal rendelkező változat. Opcionális kitámasztó rúd.

Leírás

A KCP50 egy olyan tartozék, amelyet a CPA és CPX sorozatú kompressziós mérlegcellák megfelelő felszereléséhez és működéséhez terveztek silók, tartályok és tartályok alá (legfeljebb 50 t-s alátámasztási pontonként). A KCP50 megfelelő védelmet nyújt a túlterhelések és oldalirányú erők ellen, és aktívan hozzájárul a siló véletlenszerű felborulása elleni védelemhez. EN 1090 tanúsítvánnyal rendelkező változatban kapható. Kapható ATEX kivitelben az 1&21, 2&22 zónákhoz.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.

Paraméterek

Felépítés 30 t CPX és 20-50 t CPA mérlegcellák felszerelésére tervezték. Horganyzott acélszerkezet (rozsdamentes acél árajánlat alapján).
Tulajdonság Véd a billenés ellen, akár 130 KN erőnek is ellenáll. Önbeálló rendszer, amely lehetővé teszi a szerkezet mechanikai tágulását a mérési pontosság fenntartása mellett. Zárócsavarok és áthidaló a teljesen biztonságos mérlegcella karbantartásához. A készlet teljes súlya (mérleg cella nélkül):28 kg, kitámasztó rúddal, 27 kg kitámasztó rúd nélkül. Opcionális oldalsó kitámasztó rúd rendelhető, amely különösen alkalmas dinamikus alkalmazásokban (pl. keverők) az oldalirányú erők ellensúlyozására.