Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Horganyzott acélból készült készlet CPX mérőcella összeszereléséhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KCP100H

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KCP100H

Cinkelt acélból készült készlet CPX mérőcella összeszereléséhez 50.000 kg-tól 100.000 kg-ig. (A mérőcella nem tartozék.)

KCP100H-1090

Cinkelt acélból készült készlet CPX mérőcella összeszereléséhez 50.000 kg-tól 100.000 kg-ig. (A mérőcella nem tartozék.) EN1090 tanúsítvánnyal rendelkező változat.

Leírás

A KCP100H egy olyan tartozék, amelyet a CPX sorozatú kompressziós mérlegcellák megfelelő felszereléséhez és működéséhez terveztek a nagy kapacitású silók alatt, mind vízszintes, mind függőleges, beltéri vagy kültéri környezetben (akár 100 t-ig tartó pontonként). A KCP100H nagyfokú védelmet nyújt a túlterhelések és oldalirányú erők ellen, és aktívan hozzájárul a siló véletlen felborulása elleni védelemhez. EN 1090 tanúsítvánnyal rendelkező változatban kapható.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.

Paraméterek

Felépítés 50 és 100 t-os CPX mérlegcellák felszereléséhez tervezve. Horganyzott acélszerkezet (rozsdamentes acél árajánlat alapján).
Tulajdonság Nagyfokú billenésállóság, akár 400KN-ig. Önbeálló illesztés, amelyet úgy terveztek, hogy lehetővé tegye a szerkezet mechanikai tágulását a mérési pontosság fenntartása mellett. Zárócsavarok és áthidaló a teljesen biztonságos mérlegcella karbantartáshoz. A készlet teljes súlya (mérlegcella nélkül):90 kg.