Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IP65 rozsdamentes acél precíziós mérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: TRD

Osztásérték (g): 0,1-1. Méréshatár (kg): 2-10.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Nagy felbontású precíziós mérlegek, amelyek ideálisak laboratóriumi és vegyipari/gyógyszeripari mérésekhez. Teljesen rozsdamentes acélból készültek, védettek a por, a nedvesség és a víz nedvességével szemben. A piros ledes kijelző megkönnyíti a leolvasást még alacsony hőmérsékletű környezetben is.

Különösen alkalmas ott, ahol szigorú higiéniai követelmények vannak érvényben. A kettős tartományú modellek a tartomány alsó részén nagyobb pontossággal rendelkeznek

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző 15 mm magas, 7 fényes piros szegmens 7 számjeggyel, a súly megtekintéséhez és 6 LED az aktív funkciók megjelenítéséhez.
Billentyűzet Vízálló billentyűzet 8 funkciós billentyűvel.
Felépítés Rozsdamentes acélszerkezet.
Mérőfelület Rozsdamentes acéllemez, 190x220 mm méretű.
Tápegység alapfelszereltségként 230 VAC-os tápegységgel szerelve.
Működési hőmérséklet +10°C...+30°C, nem kondenzáló relatív páratartalom 80%.
Kommunikáció RS232 port (D-SUB9P) PC-hez, 3590 sorozatú érintőképernyős kijelzőhöz vagy nyomtatóhoz való csatlakozáshoz, RS232 port (DIN8P) a súly folyamatos továbbításához és a tára funkció távoli végrehajtásához.
Kalibrálás Automatikus a beépített súlyokkal bekapcsoláskor vagy a billentyűk megnyomásával.
Kérésre Kalibrálási szolgáltatás és tanúsítvány, CE-M jóváhagyás, horog a sűrűség kiszámításához.