Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KCPN sorozatú szerelőkészletek rozsdamentes acélból a CPX és CPA nyomó mérlegcellákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KCPN

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KCPN10

Rozsdamentes acél készlet egy CPX-cella összeszereléséhez, 12.500 kg-ig és CPA-ig 10.000 kg-ig. (A mérlegcellát nem tartalmazza.)

KCPN15

Rozsdamentes acél készlet az 15.000 kg CPX-cella összeszereléséhez (A mérlegcellát nem tartalmazza.)

KCPN30

Rozsdamentes acél készlet 30.000 kg CPX és 20.000 kg CPA/30.000 kg-os mérlegcellák összeszereléséhez. (A mérlegcellát nem tartalmazza.)

KCPN100

Rozsdamentes acél készlet egy CPX-cella összeszereléséhez 50.000 kg és 100.000 kg között. (A mérlegcellát nem tartalmazza.)

Leírás

Szerelőkészletek a CPX sorozatú CPX kompressziós mérlegcellákhoz 100.000 kg-ig és CPA 10.000 kg-ig. Alkalmas nagyméretű silók, tölcsérek tartályok mérésére. Előnyök: AISI 304 rozsdamentes acélból készült test. Központosító lemez. Elektrosztatikus kisülések elleni védelem. Felfordulásgátló rendszer. Záró/megkerülési rendszer a könnyebb szállítás és karbantartás érdekében. ATEX kivitel elérhető az 1&21, 2&22 zónákhoz.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés AISI304 rozsdamentes acél test. Nagy ellenállás az oldalirányú erőkkel szemben.
Tulajdonság Anyával a megemelt helyzet fenntartásához, a mérlegcella könnyű felszereléséhez és/vagy cseréjéhez. Végálláskapcsoló anyák a mérlegcellák védelmére túlterhelés esetén. Önközpontosító csatlakozó szegmens az alsó és felső lemez között. A folyadékok mérésére szolgáló műterhelésmérő cellák. A KCPN készletet úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a mérlegcellák megfelelő működését és a kívánt mérési pontosságot a műszaki kézikönyvben leírt határokon belül.