Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerelőkészlet rozsdamentes acélból UNI EN 1090 tanúsítvánnyal

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KCPNPRO

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KCPN10PRO

UNI EN 1090 rozsdamentes acélból készült szerelőkészlet CPX mérőcellákhoz 12.500kg-ig és CPA-hoz 10.000kg-ig. (A mérőcellát nem tartalmazza.)

Leírás

UNI EN 1090 tanúsítvánnyal rendelkező szerelőkészletek CPX sorozatú CPX kompressziós terhelésmérő cellákhoz 12.500 kg-ig és CPA 10t-ig, amelyek alkalmasak tartályok, silók és nagy kapacitású tartályok mérésére. Előnyök: Rozsdamentes acél AISI 304 konstrukció, központosító lemez, elektrosztatikus kisülések elleni védelem, felborulásgátló rendszer, záró/megkerülési rendszer az egyszerűsített szállításhoz és karbantartáshoz, ATEX változat elérhető az 1&21, 2&22 zónákhoz.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés AISI304 rozsdamentes acél szerkezet.
Tulajdonság Nagy tűrőképesség az oldalirányú erőkkel szemben. Borulás védelemmel ellátott emelő csavar a könnyű telepítésért és a mérlegcella védelméért. Végálláskapcsoló csavarok a cella túlterhelésének védelme érdekében. Önközpontosító összekötő lemez az alsó és felső részen is. Hamis mérlegcella funkció a folyadékok mérésére. A KCPN cellabefogó célja, hogy lehetővé tegye a cellák helyes működését és a kért mérési pontosságot a műszaki kézikönyvben leírt határértékeken belül.