Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KDSBN cellabefogó kétszeresen nyíró mérlegcellákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KDSBN

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KDSBN

Rozsdamentes acél készlet 1 db DSBI-cella összeszereléséhez 30.000 kg-ig. (A mérőcella nem tartozék.)

Leírás

Szerelőkészletek a DSBI sorozatú kettős nyírócellákhoz 30.000 kg-ig amelyek alkalmasak nagyméretű tölcsérek, tartályok és silók mérésére.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés AISI304 rozsdamentes acél szerkezet
Tulajdonság Nagy tűrőképesség az oldalirányú erőkkel szemben. Borulás védelemmel ellátott emelő csavar a könnyű telepítésért és a mérlegcella védelméért. Túlterhelés védelmi állítható csavarok a cella túlterhe-lésének védelme érdekében. Önközpontosító összekötő lemez az alsó és felsőrészen is. Hamis mérlegcella funkció a folyadékok mérésére. A KDSBN cellabefogó célja, hogy lehetővé tegye a cellák helyes működését és a kért mérési pontosságot a műszaki kézikönyvben leírt határértékeken belül.