Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Készlet horganyzott acélból 40.000 kg-s mérőcella összeszereléséhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 173801

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

173801

Készlet horganyzott acélból az RL5426/RL5426DC 40.000 kg-os mérőcella összeszereléséhez. (A mérőcella nem tartozék.)

Leírás

Szerelőkészletek a 40.000 kg-os RL5426 és RL5426DC sorozatú tartályos mérőcellákhoz. Alkalmas silók, tölcsérek és nagy kapacitású tartályok mérésére.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.

Paraméterek

Felépítés Horganyzott acélból készült szerkezet.
Tulajdonság Felborulásgátló rendszer. Záró/megkerülési rendszer a könnyű szállításhoz és karbantartáshoz. Túlterhelés elleni védőanyák. Nagy ellenállás az oldalirányú erőkkel szemben. Rögzítőanyák a felemelt helyzet fenntartásához, egyszerűsítik a mérőcella beszerelését és/vagy eltávolítását.