Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KFX sorozatú rozsdamentes acél készlet az FXC/FXD csapcellákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KFX

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KFX

Rozsdamentes acélból készült készlet FXC/FXD mérőcella összeszereléséhez 500 kg-ig. (A mérőcella nem tartozék.)

Leírás

Szerelőkészlet FXC/FXD sorozatú terhelésmérő cellákhoz 500 kg-ig, egyszeres felborulásgátló rendszerrel és oldalerő-kompenzációval. Gömbcsuklóval felszerelve a nagy pontosságú méréshez.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés Elektropolírozott AISI 304 rozsdamentes acélból készült szerkezet. Felborulásgátló rendszer.
Tulajdonság Záró/megkerülési rendszer a könnyű szállításhoz és karbantartáshoz, Túlterhelés elleni védőanyák, Földelt fonat az elektrosztatikus kisülések elleni védelem érdekében. Kapható ATEX kivitelben az 1. és 21., 2. és 22. zónához.