Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KFXDN sorozatú szerelőkészletek rozsdamentes acélból FXC/FXD csapcellákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KFXDN

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KFXDN

Rozsdamentes acél készlet 1 FXC/FXD mérőcella összeszereléséhez 500 kg-ig. (A mérőcella nem tartozék.)

Leírás

Szerelőkészletek az FXC és FXD sorozatú cellákhoz 500 kg-ig (a terhelésmérő cella nem tartozék), amelyek alkalmasak kis vagy közepes méretű szalagok, tartályok, tartályok és keverők mérésére. Előnyök: - AISI 304 rozsdamentes acélból készült test. - Könnyű és gyors összeszerelés. - Felső lemez rezgésgátló csuklóval. - ATEX változat az 1&21, 2&22 zónákhoz.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés Rozsdamentes acélból készült.
Tulajdonság Biztonsági zár a szállításhoz. A rezgéselnyelés és a tágulások kompenzálása érdekében csuklóval van ellátva.