Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kompakt asztali mérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: WLB

Osztásérték (g): 0,1. Méréshatár (kg): 6.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Kompakt méreteik és ergonomikus kialakításuk jellemzi őket, és teljes mértékben alumíniumötvözetből készültek, hogy garantálják a robusztusságot és a mérési pontosságot. Alkalmas ipari laboratóriumokba és megterhelő munkakörnyezetbe. Standard súly és gyors kalibrációs beállítási funkcióval felszerelve. Többfunkciós mérési program. CE-M jóváhagyás az EN45501 szabvány szerint.

 Az innovatív beépített kalibráló súly lehetővé teszi a mérleg megfelelő működésének rendszeres ellenőrzését.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző Beépített súlyjelző, 25 mm-es háttérvilágítású LCD kijelzővel.
Billentyűzet Vízálló.
Funkciók Biztonsági végálláskapcsoló és védőlap az oldalirányú ütések ellen, kivehető kalibráló súly, hasznos a kalibrálás ellenőrzéséhez.
Felépítés Különleges test eloxált ötvözetből, ellenálló és könnyen tisztítható.
Mérőfelület Eloxált ötvözetből készült rakodófelület, mosható és ellenőrizhető.
Funkciók Alumínium "egypontos" terhelésmérő cellával, korróziógátló kezeléssel.
Védettség IP67.
Kommunikáció RS232 soros port Pc-hez vagy nyomtatóhoz való csatlakozáshoz.
Tápellátás Beépített újratölthető akkumulátoron keresztül, IP68-as csatlakozóval ellátott külső akkumulátortöltővel felszerelve (nem használható hálózati adapterként).